Alltid hos MedialaGruppen

Vid sidan av vårt säsongsprogram kan du under hela året boka följande aktiviteter med någon av oss i MedialaGruppenMedial konsultation
* Vid en medial konsultation hos oss kan du få en hälsning eller ett budskap förmedat från någon på andra sidan. Det kan t ex vara en anhörig eller vän.
* En medial konsultation kan även innebära att du får vägledning som rör dig själv och din livssituation och om vad som är viktigt för dig att tänka på i nuläget.

För bokning: maila till info@medialagruppen.se, ange ung. vilka tider som passar (och om du har önskemål om vilken person du vill träffa), så återkommer vi med mer info och pris.GruppSeanser (miniseanser)
* Vid en gruppseans förmedlas hälsningar/budskap från andra sidan. Vår önskan är att alla deltagare ska få en hälsning/ett budskap till sig från andevärlden – men det går aldrig att garantera och en gruppseans brukar kännas givande ändå.

* Är ni en grupp släktningar, vänner, arbetskamrater etc - kontakta oss så bestämmer vi en tid som passar alla. Minimiantal: 5 pers.

För bokning: maila till info@medialagruppen.se, ange ung. vilka tider som passar så återkommer vi med mer info och pris.


IntensivHealing
Intensivhealing innebär att ditt Medium går in i ett slags djupare meditativt tillstånd för att mer kraftfullt och intensivt kunna kanalisera de helande energierna till dig.
Ofta kanaliseras även budskap till dig under healingen.

För bokning: maila till info@medialagruppen.se, ange ung. vilka tider som passar (och om du har önskemål om vilken person du vill träffa), så återkommer vi med mer info och pris.


DjupMeditation
Vill du och dina vänner vill ha er egen meditationsdag/-kväll med oss när ni träffas, så hör gärna av er till oss för bokning och prisuppgifter. Ni kan välja om ni vill att vi håller meditationen i vår lokal eller om ni vill att vi kommer till er.
För bokning: maila till info@medialagruppen.se, ange ung. vilka tider som passar, så återkommer vi till dig.


Störs du av andar hemma?
Oförklarliga fenomen i hemmet eller på arbetsplatsen kan vara mycket påfrestande, frustrerande och ta mycket energi.
Vi kommer till platsen och "känner in" energin, beskriver vad den vill/ vem den är och tar bort den om ni så önskar.

För bokning och mer info: maila till info@medialagruppen.se så återkommer vi.Nästa aktivitet


Meditation - Healing
Tisdag 10 maj 2011
skugga


Alltid hos
MedialaGruppenMediala
konsultationer


Seanser

Healing

Meditationer

Störs du av
andar hemma
?             
 
skugga
Logga